Öppen Gårdsbod

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Om Gårdsbod.se

Syfte med gardsbod.se
- Vi har varit odlare under många år och våra grödor har nått konsumenterna via mellanhänder. Vi ser det som värdefullt att få en mera direkt kontakt och respons från de som använder det vi odlat och började därför sälja i Öppen Gårdsbod för några år sedan. Vi har fått mycket värdefull information sedan dess. Önskemål om nya grödor, synpunkter på sortval m.m. Ofta positiv kritik men också ideer om förbättringar.

- Vi hoppas att den här hemsidan ska kunna bli en länk mellan oss som odlare och dej som konsument, till gagn för oss alla.

Teknisk information
- Att se på gardsbod.se fungerar bäst om du har minst 600×800 pixlars upplösning på din datorskärm och om du har webbläsare Netscape eller Internet Explorer version 4.0 eller senare. Om du har problem med att se sidan så prova att ladda hem en senare version av din webläsare. Om du fortfarande har problem är du välkommen att kontakta webmaster.

- Sidorna följer HTML 4.01 för att så många webläsare på så många plattformar som möjligt skall kunna läsa och visa sidorna felfritt. Utöver detta används Cascading Style Sheets (CSS) och JavaScript.

- Sidan lagrar inte någon information om användaren i form av cookie-filer.
Om du är intresserad av vad cookies är, gå in på pts.se för mer information.

- Sidan använder ett content management system1 anpassat efter bahoven på gardsbod.se, detta är utvecklat och underhållet av webmaster för gardsbod.se. Systemet gör att sidorna kan uppdateras ofta och på ett enkelt sätt, vilket ger bättre service till besökarna.

Upphovsrätt
- Att citera gardsbod.se går bra men ange alltid källan.

- Samtliga bilder, konstverk, grafik och layout på gardsbod.se är skyddade enligt upphovsrättslagen (SFS 1960:729). © 2003-2008 www.gardsbod.se. Skyddet innebär att materialet inte får återges eller tillgängliggöras för allmänheten utan tillstånd från rättighetshavaren. Exempel på nyttjanden som kräver tillstånd är kopiering av material till webbsida, interna nätverk och mångfaldigande genom reprografiska metoder.

- Om du är intresserad av att använda material från gardsbod.se så kontakta oss först.

- På vissa sidor hittar du länkar till andra webbsidor. I dessa fall får du som användare själv ta reda på vilka upphovsrättsliga regler som gäller för dessa.

Gästboken
- I gästboken ansvarar skribenten för de uppgifter som lämnas. Gällande lagar och regler såsom personuppgiftslagen (PUL) och upphovsrättslagen skall följas. Reklam för produkter/tjänster får inte införas, gästboken är inte någon kommersiell kanal. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg i gästboken som inte följer dessa regler utan att först konsultera skribenten.

Informationsansvarig
  Lennart Fröberg

Webmaster - webdesign, grafisk design & utformning
  Ingemar Norberg

1 Ett content management system är ett webbaserat utvecklingsverktyg som låter dig editera och underhålla innehållet på dina hemsidor utan att du behöver ha några kunskaper om hemsideprogrammering.
 

Logga in